Ben je op zoek naar de beste aardappelen van de boer? Dan ben je bij Landgoedwinkel Reef aan het juiste adres! Bij ons kun je namelijk verse aardappelen kopen, rechtstreeks van de boerderij.

 

Bij ons staan lokale producten centraal. Daarom bieden wij meerdere soorten producten rechtstreek van de boer aan in onze Landgoedwinkel. Onze aardappelen zijn niet alleen verser dan die uit de supermarkt, ze zijn ook nog eens van veel betere kwaliteit. Doordat onze aardappelen rechtstreeks van de boerderij komen, zijn ze bovendien een stuk milieuvriendelijker dan aardappelen die van ver moeten komen.

Aardappelen kopen bij de boer in Hengelo

Als je aardappelen bij de boer koopt, weet je zeker dat je de beste kwaliteit krijgt. Wij selecteren alleen de beste aardappelen voor onze klanten, zodat je altijd kunt rekenen op smakelijke en gezonde aardappelen.

Dus, wil je aardappelen kopen bij de boer? Kom dan eens langs in onze winkel! Bij ons kun je altijd rekenen op kwaliteit en verse producten, rechtstreeks van de boerderij. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!